Skip to content

Commercieel Manager België

Turnhout

Wat ga je doen?

Jouw opdracht

Je geeft leiding aan de dagelijkse operatie van Dynamo Retail Group in België (P&L verantwoordelijk). Je bouwt het aantal leden van de inkooporganisatie verder uit en vergroot het belang bij bestaande leden. Belangrijkste speerpunt in 2024 is het verstevigen van de samenwerking met ondernemers en leveranciers, met als belangrijk instrument het ontwikkelen en introduceren van een retailformule in de Belgische markt. Een formule waar ondernemers enthousiast van worden en zich graag bij willen aansluiten. De tijd is er rijp voor!

Na 1 jaar:
De nieuwe Belgische formule is een succes en een 50tal nieuwe ondernemers sloten zich reeds aan. Je hebt het vertrouwen van je team en stuurt hen aan op groei van omzet en marktaandeel. Je bent de verbindende schakel tussen het Belgische team en de Nederlandse moederorganisatie.
Na 3 jaar
resulteert dit in marktleiderschap in België.


Ambitie

De rol van de fiets binnen het thema mobiliteit en de partijen die actief zijn binnen de Belgische fietsbranche ontwikkelen zich sterk. Om hierin slagvaardig en toekomstbestendig te kunnen ondernemen zullen zelfstandig fietsondernemers moeten innoveren. Dynamo Retail Group wil hier een cruciale bijdrage aan leveren.

Dynamo Retail Group heeft de ambitie om voor deze ondernemers een retail concept aan te bieden waar zij zich graag bij aansluiten. Zo verhogen zij hun rendement en kunnen ze zich duidelijk en sterk profileren in een snel professionaliserende markt.


Cultuur

Dynamo Retail Group ontwikkelt zich snel. Dat kan alleen met een slagvaardige organisatie. Vlot schakelen. Alert reageren op de markt. Samen aanpakken. Met een duidelijk concept naar de markt. Zonder onzin, maar met een duidelijke ‘what’s in it for me’ naar de klant. En afspraak is afspraak. Doelgericht werken met korte lijnen en denken in oplossingen, zowel intern als extern, daar staat Dynamo voor.

 • Dynamische omgeving
 • No-nonsens
 • Sterke interne communicatie
 • Heldere marktvisie


Groei

Binnen Dynamo Retail Groep zijn er veel voorbeelden te vinden van mensen die zich in alle denkbare richtingen hebben ontwikkeld. Met het succes dat je in de Belgische markt neer weet te zetten, nemen je verantwoordelijkheden en je impact binnen de organisatie evenredig toe. Een carrièrepad is nooit vooraf uitgestippeld, maar in de dynamiek van deze organisatie komen er uiteenlopende kansen op je pad.

Wat vragen wij van jou?

Voorwaarden

Je kunt leunen op een brede ervaring met zowel marketing, sales als leidinggevende verantwoordelijkheden. Je bent vertrouwd met retailconcepten, je hebt een duidelijke visie en track record op het ontwikkelen en het uitbouwen van een retail formule en je weet partijen bij elkaar te krijgen. Ervaring in het succesvol samenwerken met zelfstandig ondernemers gaat je helpen in deze rol. Uiteraard stelt Dynamo Retail Group daar een passend beloningspakket tegenover.

Wij bieden

 • Compleet belonigingspakket
 • Samen groeien!
 • Sterke organisatie
 • Bewezen succesvol concept
 • Mooie bonus regeling

Wij vragen

 • Brede achtergrond in retail
 • Denken en doen als ondernemer
 • Combinatie van sales en marketing
 • 3 talig (NL/F/ENG)
 • Communicatieve souplesse
 • Leidinggevende ervaring


Standplaats: Kantoor Turnhout, België


Interesse?

Leuk! Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en je hoort snel van ons. Wil je liever eerst bellen? Neem dan contact op met José Ietswaard op 033-30 34 146.
Dynamo Retail Group accepteert geen ongevraagde hulp van W&S-, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s door genoemde partijen aan medewerkers van DRG, zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze Recruiter, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Turnhout
Regiomanagement

of