Overslaan naar content

Customer Journey Specialist

Amersfoort

Wat ga je doen?

Customer Journey Specialist (32-40uur)

Ben jij een gepassioneerde Customer Journey Specialist met ervaring in Retail en NPS? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Klantreisspecialist ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de totale klantbeleving voor onze Retail formules, waarbij we in deze rol de nadruk leggen op het online deel van de klantreis.


Wat ga je doen?

Je definieert en optimaliseert de belangrijkste klantreizen binnen het digitale domein, met optimale aansluiting op de winkelervaring van Bike Totaal.
Je werkt nauw samen met verschillende teams binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat wij onze klanten de best mogelijke ervaring bieden. Dit doe je door; inzicht te krijgen in consumenten gedrag online, introductie van heldere customer feedback loops en NPS metingen. Maar ook het ontwikkelen van actieplannen om klanttevredenheid te verbeteren. Je vertegenwoordigt de wensen van de klant en vertaalt dit naar praktische (technische) oplossingen.

Wij zijn op zoek naar een Customer Journey Specialist die zich zal richten op de totale klantbeleving en succes zal meten aan de hand van klanttevredenheid. Als Customer Journey Specialist zal je verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de klantreis en het verhogen van de klanttevredenheid. Consumenten waarderen de service van Bike Totaal winkels al hoog, met gemiddeld een 9.1. en afgelopen jaren viel Bike Totaal al vaak in de prijzen. In 2022 kozen consumenten Bike Totaal zelfs tot de beste Winkelketen van Nederland. Maar wij geloven dat we dit nog beter kunnen.


Werkzaamheden

 • Analyseren en optimaliseren van de klantreis door middel van data-analyse en klantfeedback
 • Ontwikkelen en implementeren van verbeterinitiatieven om de klanttevredenheid te verhogen
 • Coördineren van projecten om de klantbeleving te verbeteren
 • Samenwerken met verschillende teams binnen de organisatie om de klantreis te verbeteren
 • Het opzetten en monitoren van de NPS-score en het nemen van acties om deze te verbeteren

Werken bij Dynamo Retail Group betekent werken in een jong en enthousiast e-commerce team aan de beste klantervaringen om te groeien tot dé omni-channel fietsen retailer. De lijnen zijn kort en je kan gemakkelijk impact maken. Je rapporteert aan de E-Commerce Manager.

Wat vragen wij van jou?

Dit ben jij
We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om deze nieuwe functie helemaal eigen te maken en zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Ervaring met het opzetten en uitvoeren van klantreisoptimalisatie in een vergelijkbare functie is een grote pre, aangezien het gaat om een nieuwe functie binnen onze organisatie. We staan open voor innovatieve ideeën en initiatieven om de klanttevredenheid te verbeteren en verwachten dat de Customer Journey Specialist een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de organisatie op dit gebied.

Verder ben jij in het bezit van:

 • Een afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een Retail organisatie, bij voorkeur in een vergelijkbare functie
 • Bekendheid met NPS en andere klanttevredenheidsonderzoeken;
 • Bij voorkeur ervaring met het werken in cluster teams over afdelingen heen.


Hier ga je werken

Bij Dynamo Retail Group werk je bij de snelst groeiende retailorganisatie in de tweewielerbranche in Europa. We hebben een uitgebreid dienstenpakket voor meer dan 840 winkels in Nederland, België en Duitsland. Onder Dynamo valt de formule Bike Totaal en de inkoopcombinatie Dynamo Retail Service. Bij ons op kantoor in Amersfoort werken 50 medewerkers.


Dit kan je van ons verwachten

 • Een marktconform salaris passend bij jouw opleiding en ervaring
 • Een informele werksfeer waarbinnen je vragen, twijfels en initiatieven kunt delen
 • Op basis van het behalen van je doelen, een bonus
 • Reiskostenvergoeding vanaf de 1e kilometer
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden; onder meer collectiviteitskorting op je zorgverzekering
 • 33 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek)
 • Uiteraard een mooie fietsregeling en de mogelijkheid om mee te doen aan de Alpe d’HuZes met ons eigen fietsteam


Ben jij onze nieuwe Customer Journey Specialist?

Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en je hoort snel van ons. Wil je liever eerst bellen? Neem dan contact op met José Ietswaard op 033-30 34 146.


Dynamo Retail Group accepteert geen ongevraagde hulp van W&S-, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s door genoemde partijen aan medewerkers van DRG, zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze Recruiter, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Amersfoort
E-commerce

of