Overslaan naar content

Kom je ook bij ons werken?

Lees hieronder ons sollicitatie proces of klik op onderstaande button om rechtstreeks naar onze openstaande vacatures te gaan.

Jij hebt je cv ingestuurd, en dan?

Ons sollicitatieproces bestaat uit onderstaande stappen. Hierbij maak jij kennis met onze organisatie en toekomstige collega's. En andersom nemen wij de tijd om jou en je interesses beter te leren kennen.

(Telefonische) kennismaking

In het eerste gesprek met onze recruiter horen we graag meer over jou, je motivatie en achtergrond om van beide kanten te bekijken of DRG bij je past. Dit is ook een kans voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie en het bedrijf.

Interviews

In totaal heb je 3 gesprekrondes bij ons op kantoor, waarbij je kennismaakt met onze recruiter, jouw direct leidinggevende, collega's en onze directie. Je kan vragen verwachten over je werkervaring, hoe je bent als persoon en wat je zoekt in een organisatie en functie. Daarnaast krijg jij uiteraard volop de gelegenheid om vragen aan ons te stellen.

Zijn de gesprekken voor alle gesprekspartners en jouzelf positief? Dan belt onze recruiter je om een voorstel, om in dienst te treden, met je door te spreken.

Voor bepaalde posities laten wij jou voorafgaand ook een digitale vragenlijst invullen. Dit zijn vragen die aansluiten op de competenties die belangrijk zijn voor de functie en mag je in het gesprek nader onderbouwen.

Gefeliciteerd, je hebt de baan!

We gaan aan de slag om alles in orde te maken en zorgen voor een onvergetelijke eerste werkdag.